marți, 26 octombrie 2010

Nu mai pot fratilor si compatriotilor !

Numai , da gata . Da nu mai poooot maa! Am innebunit cand l-am vazut pe unu acum cateva zile la un post precum Antena 2 ,pe unu care povestea el cum vine sfarsitu lumii in 2017 , dar de fapt nu o sa murim toti si cacat , ca nu am stat sa il mai aud . Bai fratilor , traiv`ar neamu` ( daca pot sa ma exprim asa) , nu aveti ce sa mancati , salariu mediu pe economie e de nici 450 de ron , noi ne mancam ficatii pe bancile facultatii sa ne gasim un serviciu decent si tot cu 10 milioane suntem platiti indiferent de competente , astia isi bat joc de noi baaaaa, voteaza legi cu ochii ochisi , lumea moarea in greva foamei ca inapoiatii aia mintal au votat o lege de marire a salariilor cu 50% si pe urma le-au scazut cu 25.ATENTIEEEE!!! AU VOTAT O LEGE SI NU AU MAI APLICAT-O . Stiti cat retine statu roman dintr-un salariu ? Hai ca va zic io , ca aia invat la facultate . Pai 25% , ca na e criza si daca esti bugetar , poc -25 la suta . Pe urma inca 25% contributiile angajatului ( aproape de 25 ) , 27, 5% alea ale angajatorului , si calculati baaa cu ce raman astia . CUM , daR CUUUMMM? Sa ma preocupe pe mine daca vine sfarsitu lumii in 2012 . Eu nu vreau ma sa stiu cand mor , si gata . Nici nu vreau sa ma gandesc . Din punctul meu sa vin si acum , in secunda 2 , nu ma intereseaza ba si gata . Da nu ma intereseaza pe bune nici de blonda lu Bote , nici de Irinel si monica nici da aia Pestritu nici de Sensual , da nu ma intereseaza in general de curvele astea care nu au nicio calitate . De ce nu va intereseaza maaa ca unu de 20 de ani , italian a pocnit o ROMANCAA!!!!!! , ROMANCA nu tiganca si a omorat-o . Bravo Mutule ca l-ai pocnit pe ala , macar ai facut si tu ceva in afara de tras pe nas si baut . Pai ma , acu cateva saptamani a mai murit un roman in afganistan . Romania a luat aurul la gimnastica acum cateva zile ...da cine SLOBOZ sa faca emisiuni pe tema astaaa . BAAA DA VREAU SI IO O PETITIE DIN AIAAA , SA SCOATA CACATURILE ASTEA DE PE TV . SI NU MAI ZICETI CA AM TELECOMANDA , CA SUNT PESTE TOT. DECI , UNDE SEMNEZ?????????????????

3 comentarii:

  1. 90% din romani "ie" prosti...
    Se baga tampenii de genul asta pentru a-i lobotomiza si de a-i prosti in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca 90% , sunt multi care s-au saturat , dar daca ei sunt hraniti in continuare cu prostii din astea...cum sa mai reactionezi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti garantez ca nu sunt satuli!!!!
    Iti arat din stat o grama' de tampiti care sunt de-a dreptul chititi pe blonda lu' cristea (intentionat nu le scriu numele cu majuscule), pe liviu varciu cu pestritoaica... pe incultura asta...

    Take a better look around - you'll see. Inca se cauta Moni^Iri + restul cacaturilor de gen.

    RăspundețiȘtergere